Téma

Fiatal Nők elnöksége

A Fiatal Nők szervezete segít a szülőknek és a papsági vezetőknek minden egyes fiatal nőt felkészíteni arra, hogy érdemesek legyenek szent szövetségek megkötésére és betartására, valamint a templomi szertartások elnyerésére. A szervezet vasárnapi oktatással, hétközbeni tevékenységekkel (például közös tevékenységekkel és táborokkal), valamint fejlődési programmal segíti a fiatal nők fejlődését.

A Fiatal Nők Általános Elnöksége egy elnökből és két tanácsosból áll. Gyakran utaznak, hogy találkozzanak a helyi egyházi vezetőkkel és tagokkal világszerte, és segítsenek megerősíteni a fiatal nőket az egyházban.

Jelenleg Bonnie H. Cordon szolgál a Fiatal Nők általános elnökeként. Tanácsosai Michelle Craig és Becky Craven. 2018 áprilisa óta szolgálnak ebben a tisztségben.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.