Sajtóközlemény

Új internetes áruház

Az egyház 2011. május 2-án új internetes áruházat indít a store.lds.org honlapon. Az áruház segítségével az utolsó napi szentek világszerte otthonról, kényelmesen tudnak majd közvetlenül egyházi forrásanyagokat és termékeket rendelni. A szállítási költség díjtalan!

Az új önkiszolgáló áruházban kaphatók lesznek az Egyházi Kiskereskedelmi Központokban elérhető anyagok, többek között szentírások, tanulmányi segédletek, folyóiratok, zenék, műalkotások, templomi ruházatok, kézikönyvek, valamint elérhetők lesznek az egyházi kiadványok internetes változatai is.

Az internetes áruház először angol, spanyol, francia, német, olasz és orosz nyelven lesz elérhető. További nyelvek -- portugál, japán koreai és kínai -- az év hátralévő részében kerülnek bevezetésre.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.