SeniorMission_01.jpg
Sajtóközlemény

Különleges áhítat idős házaspárok és egyének számára

Idős misszionáriusi lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre.

Június 9-én, vasárnap, 18:00 és 19:30 között az Európa Középső Terület Elnöksége különleges, területi áhítatot tart minden 50 éves vagy annál idősebb egyháztag számára.

Az áhítaton az egyháztagok a különböző missziós lehetőségekről, a szolgálat hosszát érintő rugalmasságról, a valamennyi idős misszionárius számára elérhető jelentős pénzügyi támogatásról, valamint a misszionáriusi szolgálatra való jelentkezés módjáról fognak értesülni.

Az egyház prófétái és apostolai még több idős házaspárt és egyént hívnak missziós szolgálatra. Jelentőségteljes lehetőségek széles skáláját tették elérhetővé az idős misszionáriusok számára, és elhárították azokat az akadályokat, amelyek esetleg a múltban visszatartottak némelyeket a szolgálattól.

A részvétel módja

  • Élőben: Az áhítat angolul kerül megrendezésre az Európa Középső Terület irodájában (Berner Str. 119, 60437 Frankfurt am Main, Németország).
  • Távolról: Az Európa Középső Területhez tartozó egyháztagok élő közvetítésen keresztül tekinthetik meg a gyűlést, mely a következő 19 nyelvre lesz lefordítva: albán, bolgár, cseh, francia, görög, holland, horvát, lengyel, magyar, német, olasz, örmény, román, spanyol, szerb, szlovák, szlovén, török, ukrán.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.