Sajtóközlemény

Különleges meghívó január 16-ára, keddre

Szeretettel meghívjuk Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza tagjait világszerte, hogy vegyenek részt Russell M. Nelson elnök üzenetének élő közvetítésén 2018. január 16-án, kedden, magyar idő szerint 17:00 órakor (MST 9:00 óra). A program az egyház minden műsorszóró, valamint internetes és közösségi média csatornáján keresztül, 29 nyelven kerül közvetítésre. Nelson elnök üzenetét magyar idő szerint 18:00 órakor (MST 10:00 óra) sajtótájékoztató követi.

Közvetítéssel kapcsolatos tudnivalók

Ez az üzenet élőben kerül közvetítésre az LDS.org oldalon és az egyház műholdas rendszerén keresztül (angol, cseh, dán, finn, francia, holland, indonéz, japán, kínai – kantoni és mandarin, koreai, magyar, mongol, német, norvég, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd, szamoai, szebuánó, tagalog, tahiti, thai, tongai, ukrán és amerikai jelnyelven, zárt feliratozással angolul, Mormon Channel, Canal Mormón (Spanish), MormonNewsroom.org, KSL TV, the KSL TV app, BYUtv, BYUtv Global, KBYUtv Eleven és BYUtv International). A programot a KSL Radio és a BYU Radio is közvetíti.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.