Sajtóközlemény

Megkezdődik a „Mormonok Európában” című rövidfilmsorozat forgatása

2018 végéig Európa 25 országát járják majd filmstábok, hogy Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza helyi tagjairól – akiket közismerten mormonoknak hívnak – rövidfilmeket készítsenek. A „Mormonok Európában” összefoglaló cím alatt futó projektet az egyház készíti, és olyan személyes történeteket jelenít majd meg, melyek azt mutatják, miként találnak az egyház tagjai értelmet az életükben, valamint hogyan tudnak hittel szembenézni a kihívásokkal.

  

A projekt az első ilyen nagyságrendű kezdeményezés, melynek során az anyanyelvükön szóló családokat, egyéneket és misszionáriusokat szólaltatnak meg. Az egyház minden egyes országban legalább egy tízrészes sorozatot szeretne készíteni. A sorozat részeként a forgatás október 21–22-én kezdődött Budapesten. A már elkészült videókat hamarosan megtekintheti a nagyközönség bármely tagja az egyházi oldalakon és a Facebook-on is.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.