Sajtóközlemény

Miért szerepel még mindig a mormon szó a Sajtószoba webcímében?

Amikor Russell M. Nelson elnök bejelentette Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza teljes neve helyreigazításának szükségességét, ezzel a mondattal zárta a bejelentést: „Az e fontos üggyel kapcsolatos további tudnivalók a következő hónapokban válnak majd elérhetővé.” Alig két hónappal később a Mormon Tabernacle Choir [Mormon Tabernákulum Kórus] a nevét A Templom téri Tabernákulum kórusra változtatta.

Más egyházi oldalak és anyagok is frissítésre kerülnek a következő hetekben és hónapokban. Nelson elnök és más egyházi vezetők megértik, hogy egy ilyen jelentős változtatás alapos megfontolást, tervezést és nagymértékű összehangolást igényel. A Sajtószoba – más egyházi csatornákhoz hasonlóan – követi az egyház vezetőinek iránymutatását arra vonatkozóan, hogy a mormon-sajtoszoba.hu honlappal kapcsolatos változások mikor és milyen formában történjenek meg.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.