A Sajtószoba Blog

Mormon felkészültségről ír az újságíró

Nemrégiben megjelent „Kihúnyt fények” című új könyvében Ted Koppel, a neves újságíró azokat a kihívásokat elemzi, melyekkel az Amerikai Egyesült Államoknak szembesülnie kellene, ha egy kibertámadás miatt kiterjedt áramkimaradás érné. 

A könyv három fejezetet szentel Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza és tagjai történelmének és felkészültségi erőfeszítéseik megtárgyalásának. Koppel úr azt írja: „Ami a mormonokat megkülönbözteti, az az, hogy rendkívüli figyelmet fordítanak az önfenntartásra és az adakozásra.” Majd hozzáteszi: „Az UNSZ egyház világszínvonalú mércét állított fel a katasztrófákra való felkészüléssel kapcsolatban, és tagjait is egyéni és csoportos felelősségvállalásra ösztönzi.”

Kutatása részeként Koppel úr sok napot töltött el Utah államban, mely során ellátogatott az egyház központjába és annak létesítményeibe. Elismerésünket fejezzük ki azon jelentős munkája iránt, hogy felfedezze és bővebb információt és megértést szerezzen hitünkről, szervezetünkről és erőfeszítéseinkről annak biztosításáért, hogy egyháztagjaink felkészüljenek az élet előre nem látható eseményeire

A Blog böngészése

Névjegy: This blog is managed and written by staff of the Public Affairs Department of The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints. The information here is reliable and accurate but should not necessarily be viewed as official statements from the Church. The purpose of this blog is to provide journalists, bloggers, and the public with additional context and information regarding public issues involving the Church. For official news releases and statements from the Church, visit MormonNewsroom.org.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS: Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.