Sajtóközlemény

Novemberben érkezik a Jóbarát a jóbaráthoz újabb epizódja

A Jóbarát a jóbaráthoz: A Mennyei Atyám szeret engem című esemény 2022. november 5-től lesz elérhető

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza bejelentette, hogy 2022. november 5-én, hegyvidéki idő szerint 10 órakor jelenik meg a Mennyei Atyám szeret engem című új Jóbarát a jóbaráthoz esemény.

Friend2Friend01
Friend2Friend01
Susan H. Porter, az Elemi általános elnöke a Jóbarát a jóbaráthoz: Mennyei Atyám szeret engem című, 2022. november 5-én közvetítésre kerülő eseményen beszélget a gyermekekkel2022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

A gyermekeket, szülőket és az Elemi tanítóit arra kérjük, hogy tekintsék meg a közvetítést, amelyen tevékenységeket, zenéket és üzeneteket láthatnak az Elemi általános elnökségétől.

A novemberi Jóbarát a jóbaráthoz a harmadik Jóbarát a jóbaráthoz rendezvény az idén. A két korábbi esemény a templomra, illetve a keresztelés, a Szentlélek és az úrvacsora tantételeire összpontosított.

A novemberi kézműves tevékenység során a gyermekeket arra kérik majd, hogy gondolják át, miként szolgálhatnak és lehetnek kedvesek másokkal, majd rajzolják vagy írják le a gondolataikat.

A teljes közvetítés és annak részletei november 5-e után is elérhetőek lesznek az interneten, és kiegészítőként szolgálhatnak az otthoni vagy egyházi tanítás során. A gyermekek családi körben, egy elemis csoporttal vagy akár egymagukban is élvezhetik a közvetítést.

Az esemény angolul kerül felvételre. A lefordított változatok elérhetők lesznek spanyol, portugál, francia, olasz, német, orosz, koreai, japán, mandarin és kantoni nyelven.

Megtekintés módja


A videók elérhetőek lesznek a ChurchofJesusChrist.org, az Evangéliumi könyvtár és az Evangéliumi média honlapokon a fent felsorolt nyelveken.

Angol, spanyol és portugál változat is elérhető lesz a Gospel for Kids YouTube-csatornákon:

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.