Sajtóközlemény

Orvosi műszerek átadása a debreceni Kiskorú Fogyatékosok Otthona és Nappali Intézményében

Egy fecskendős infúziós perfúzor pumpa és három csecsemő légzésfigyelő berendezés átadására került sor Varga Csaba, a debreceni Kiskorú Fogyatékosok Otthona és Nappali Intézménye igazgatója, és Görög Zita igazgatóhelyettes részére. Ez a létesítmény mozgássérült és fogyatékos gyermekek gondozását biztosítja, beleértve az orvosi ellátást és olyan programokat – pl. kézműves foglalkozások -, amelyek segítenek a gyerekeknek felkészülni a külvilágban való boldogulásra. A gyerekek közül sokan szorulnak orvosi kezelésre.

A fecskendős infúziós perfúzor pumpát és a három csecsemő légzésfigyelő berendezést átvevő intézményvezetők, szakemberek és pedagógusok nagyon hálásak voltak. A gépek bemutatása és a létesítmény bejárása során ezt többször is említették:  „Köszönjük szépen. A gyerekeknek nagyon kellenek ezek a készülékek.” Az oktatási intézmény több helyiségébe is bemehettünk, köztük abba a szobába, ahol azok a gyerekek vannak elhelyezve, akiknek nagy szükségük van ezekre az orvosi műszerekre.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.