Sajtóközlemény

Új alkalmazás és új, kifejezetten gyermekeknek tervezett rész az Evangéliumi könyvtár eszközben

Korábban nem látott, kimondottan gyermekeknek szóló rész az Evangéliumi könyvtárban. Az új, Gyermekek elnevezésű rész a Célközönség menüpontban érhető az Evangéliumi könyvtárban online és az alkalmazást használva. Ez lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy történetekkel, rövidfilmekkel és interaktív tevékenységekkel foglalkozzanak. Forrásokat is biztosít szülők és elemis tanítók számára, amelyekre az elemis és a családi est leckék elkészítéséhez hetente szükségük lehet.

children gospel library 01
children gospel library 01
Az Evangéliumi könyvtár kimondottan gyermekeknek szóló része lehetővé teszi számukra, hogy történetekkel, rövidfilmekkel és interaktív tevékenységekkel foglalkozzanak.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Mostanáig az Evangéliumi könyvtár tartalma felnőtteknek szólt, olyan felület nélkül, ahol a gyermekek kimondottan nekik szóló anyagokat találhattak volna. Ez az új digitális forrás úgy lett megalkotva, hogy a gyermekek egyedül is eligazodjanak benne, és hogy lekössék őket az illusztrációk és a gyermekbarát gombok.

Camille N. Johnson nővér, az Elemi általános elnöke ezt mondta: „Biztosak vagyunk abban, hogy az Evangéliumi könyvtárban található, gyermekeknek szóló tartalom meg fogja erősíteni a családotoknak a Szabadító, Jézus Krisztusba vetett hitét. Újból meg fogja erősíteni, hogy mennyei szülők gyermekei vagyunk, és a Lélek otthonotokba való meghívásának forrása lesz.”

children gospel library 02
children gospel library 02
Az Evangéliumi könyvtár új, Gyermekek című része úgy lett megalkotva, hogy a gyermekek egyedül is eligazodjanak benne és hogy lekössék őket az illusztrációk és a gyermekbarát gombok.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Mit tartalmaz?

A gyermekek a következő kategóriákat fedezhetik fel:

Számos nyelven ennél is több anyag is elérhető. A teljes tartalom angol nyelven érhető el.

children gospel library 03
children gospel library 03
A gyermekeknek szóló rész eléréséhez látogass el az Evangéliumi könyvtár kezdőoldalára a számítógépeden vagy az okostelefonodon. Kattints a Célközönségre, majd a Gyermekek gombra.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

A gyermekeknek szóló rész eléréséhez látogass el az Evangéliumi könyvtár kezdőoldalára a számítógépeden vagy az okostelefonodon. Kattints a Célközönségre, majd a Gyermekek gombra, ami rögtön a tartalmakhoz vezet majd téged.

Új Gospel for Kids [Evangélium gyermekeknek] alkalmazás érhető el angol, spanyol és portugál nyelven

Az Evangéliumi könyvtáron túl egy új, Gospel for Kids [Evangélium gyermekeknek] nevű alkalmazásban is megtalálhatóak a gyermekekenek szóló tartalmak. Az alkalmazás négy fő részből áll: Történetek a szentírásokból, Színezők, Énekelj velünk! és További tevékenységek. Az alkalmazás sokszínű és egyszerű elrendezése lehetővé teszi, hogy a gyermekek önállóan használják.

children gospel library 04
children gospel library 04
A Gospel for Kids [Evangélium gyermekeknek] négy fő részből áll: Történetek a szentírásokból, Színezők, Énekelj velünk! és További tevékenységek. A Színezők rész 21 különböző színezőgyűjteményből áll, olyan oldalakkal, amelyek különböző evangéliumi és egyházi témákhoz kapcsolódnak, mint a szentírások, a misszionáriusok és a szolgálat.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

„A Gospel for Kids [Evangélium gyermekeknek] alkalmazás egy izgalmas, új forrás, amely kapcsolatot teremt a gyermekek és Jézus Krisztus evangéliuma között – mondta Camille N. Johnson, az Elemi általános elnöke. – Biztos vagyok abban, hogy áldás lesz a szülők és gyermekek számára, akik éhezik azokat a tartalmakat, amelyek segítenek a családoknak a szövetség örvényén maradni. Úgy hiszem, a zene, a történetek és a tevékenységek meghívják a Lelket arra, hogy meglátogassák a becses elemis gyermekeinket.”

children gospel library 05
children gospel library 05
A Gospel for Kids [Evangélium gyermekeknek] alkalmazás lehetővé teszi, hogy a gyermekek a saját kezükbe vegyék az evangéliumi tanulásukat, valamint az evangélium megosztásához szükséges eszközöket biztosít számukra.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Az alkalmazás jelenleg az iOS és az Android rendszerhez áll rendelkezésre angol, spanyol és portugál nyelven. Az Android rendszerben néhány funkció még fejlesztés alatt áll, de ezek várhatóan még idén megjelennek.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.