Téma

UNSZ Családsegítő Szolgálat

Az UNSZ Családsegítő Szolgálat privát, nonprofit szervezet, amelyet Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza hozott létre az egyének és családok megerősítésére. A következő szolgáltatásokat nyújtja:

  • Egyéni, házassági és családi tanácsadás.
  • Nem házas szülőknek nyújtott szolgáltatások: tanácsadás, orvosi és képzési segítség, valamint örökbefogadási szolgáltatás, ha kérik.
  • Örökbefogadási szolgáltatások.
  • Függőségből való felépülést szolgáló program. Ez egy 12 lépésből álló program, amely segítséget nyújt mind bizonyos anyagok (például alkohol, dohány, kábítószer, kávé és tea), mind a szerencsejáték, a pornográfia, a helytelen szexuális viselkedés, a társfüggőség és az evéssel kapcsolatos rendellenességek függőségének kezeléséhez.
  • Tanácskozás egyházi vezetőkkel. Az UNSZ Családsegítő Szolgálat az egyházi vezetők rendelkezésére áll, amikor gyülekezetük olyan tagjaival dolgoznak, akik társasági vagy érzelmi kihívásokkal küszködnek.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.