Sajtóközlemény

Világméretű áhítat fiatal felnőtteknek Holland elderrel és nővérrel

Ismétlés

Csatlakozz más 18–30 év közötti, házas vagy egyedülálló fiatal felnőttekhez 2023. január 8-án egy világméretű áhítatra, amelyen ott lesz Jeffrey R. Holland elder, a Tizenkét Apostol Kvórumának a tagja és felesége, Patricia T. Holland nővér. Az M. Anthony Burns Arénából fognak szólni hozzánk a Utah-i Műszaki Egyetem kampuszán, St. George-ban, egy fiatal felnőttekből álló élő közönség előtt.

YA 2023 Elder Holland 01
YA 2023 Elder Holland 01
JeffreyR. Holland elder és PatriciaT. Holland nővér2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Tervezd el már most a barátaid meghívását, hogy közösen összegyűlve meghallgassátok az Úr egyik élő apostola sugalmazott üzeneteit, amelyek kifejezetten nektek szólnak. Észak- vagy Dél-Amerikában figyeld, hogy milyen helyi események lesznek, amelyeken 2023. január 8-án, vasárnap, hegyvidéki idő szerint 18 órakor élőben tekintheted meg a közvetítést. Mindenhol máshol január 15-én, vasárnap délután vagy este lesznek ilyen lehetőségeid arra, hogy másokkal együtt helyben megtekintsd az ismétlést.

A közvetítés megtekinthető az egyház műholdas rendszerén keresztül is a broadcasts.ChurchofJesusChrist.org oldalon (2 héten át elérhető).

A közvetítés után két héttel az áhítat videó-, szöveges és hangfelvételei 41 nyelven elérhetőek lesznek az Evangéliumi könyvtárban a Felnőttek/Fiatal Felnőttek menüpont alatt.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.