Sajtóközlemény

Világméretű áhítat fiatal felnőtteknek Russell M. Nelson elnökkel és Wendy W. Nelson nővérrel

Russell M. Nelson, Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza elnöke, és Wendy W. Nelson nővér szólnak majd fiatal felnőttekhez egy világméretű áhítaton 2022. május 15-én (vasárnap), hegyvidéki idő szerint 18 órakor.

Minden 18–30 év közötti fiatal felnőttet meghívunk, hogy vegyen részt ezen az eseményen.

YA Devotional Nelson01
YA Devotional Nelson01
RussellM. Nelson elnök és WendyW. Nelson nővér2022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Hogyan tekinthető meg?

Az egyházi vezetőket arra buzdítjuk, válasszanak olyan megtekintési időpontot, amely a legjobban megfelel a területükön élő fiatal felnőtteknek.

Nézd meg a közvetítést május 15-én (vasárnap) 18 órai kezdettel az egyházi műholdas rendszeren, a broadcasts.ChurchofJesusChrist.org honlapon ( a hivatkozás két hétig él), vagy a YouTube-on (élőben és később is megtekinthető).

A videó- és hangfájlok a közvetítést követően nem sokkal elérhetőek lesznek 39 nyelven az Evangéliumi könyvtárban a Fiatal felnőttek menüpont alatt.

A közvetítés részleteiért – beleértve a közvetítés idejét és nyelveit, valamint a feliratozást halláskárosultak részére – nézd meg a közvetítés adásrendjét, amely néhány héttel a esemény előtt lesz elérhető.

A műholdas közvetítés eszközeivel és az online közvetítéssel kapcsolatban a cövektechnikus keresse fel a mhtech.ChurchofJesusChrist.org honlapot.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.