Sajtóközlemény

Világméretű áhítat fiatal felnőtteknek Soares elderrel és nővérrel

Meghívjuk Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza fiatal felnőttjeit, hogy kerüljenek közelebb Jézus Krisztushoz azáltal, hogy megtkintik a 2024. február 18-án közvetítésre kerülő, fiatal felnőtteknek szóló világméretű áhítatot.

<p>Ulisses Soares elder és Rosana Soares nővér</p>
Ulisses Soares elder és Rosana Soares nővér2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Ulisses Soares elder a Tizenkét Apostol Kvórumából és felesége, Rosana, kifejezetten a 18 és 30 év közötti fiatal felnőttekhez fognak szólni. A közelmúltban Soares elder és felesége arról tanított, hogyan kaphatnak a fiatal felnőttek egyéni iránymutatást Istentől, miképpen építhetik a hitet, valamint készülhetnek fel az örökkévaló házasságra és családra. A februári áhítat további lehetőséget nyújt arra, hogy halljuk Jézus Krisztus egy apostolát és érezzük a Lelket.

Buzdítjuk a fiatal felnőtteket, hogy barátaikkal együtt vegyenek részt az áhítaton, majd később beszéljék meg, hogyan éljenek a tanultak szerint.

Megtekintés módja

A közvetítés február 2425-től kezdődően számos európai nyelven elérhető lesz a broadcasts.ChurchofJesusChrist.org oldalon.

A nyelvek között szerepelnek a következők:

albán, bolgár (felirattal), cseh, dán (felirattal), észt (felirattal), finn (felirattal), francia, görög (felirattal), holland (felirattal) horvát (felirattal), izlandi (felirattal), lengyel, lett, litván, magyar (felirattal), német, norvég (felirattal), olasz, örmény, román (felirattal), spanyol, svéd (felirattal), szerb, szlovák, szlovén és ukrán.

Az áhítatot későbbi időpontban is megtekintheted a következő címen: Evangéliumi könyvtár

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.