Sajtóközlemény

A világ egyik legrégebbi keresztény zenei műsora a magyar tévében

Magyar szinkront kap a Zene és az Élő Szó

Nagy örömmel jelentjük be, hogy február 26-án, vasárnap reggel 9:25-től kezdődően hetente fog jelentkezni a Zenebutik TV műsorán a Zene és az Élő Szó. Ezt Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza által 1929 óta folyamatosan készített országos amerikai rádióműsort 1949 óta a televízióban is hetente sugározzák, így immár ez az egyik legrégebben futó keresztény zenei tévéműsor a világon.

A Salt Lake City-i Tabernákulumban, illetve Konferencia-központban felvett félórás adásokban gyakran szerepel az intézmény világhírű kórusa és orgonája, továbbá a zenéket a televíziós változatban lenyűgözően látványos természeti felvételek kísérik. A program állandó része egy, a zenei darabokhoz szervesen kapcsolódó prózai betét is, időszerű és lélekemelő üzenetekkel. Emellett minden évben készülnek ünnepi kiadások is.

© 2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.

Az egyház egy ideje már rendszeresen közzéteszi a Zene és az Élő Szó feliratozott adásait a hivatalos magyarországi Facebook-oldalán, azonban a hazai televíziós közvetítések indulásával az újabb részek már magyar szinkronnal lesznek hallhatóak.

Szeretettel ajánljuk a zenebarátok és a tartalmas kikapcsolódásra vágyó nézők figyelmébe ezt a felemelő hangulatú műsort. További részletek az online műsorújságokban olvashatók.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.