Sajtóközlemény

Állati jó programon vettek részt az egyház Fiatal Egyedülálló Felnőttjei

2019. április 27-én különleges szolgálatban vehettek részt azok a magyarországi Fiatal Egyedülálló Felnőttek, akik ezúttal a Noé Állatotthon XVII. kerületi menhelyén töltötték a szombatjukat.

 

Amint azt az egyház vezetői többször is világossá tették, Isten elvárja tőlünk, hogy törődjünk a teremtményeivel. Ennek szellemében a 24 résztvevő sok órányi önkéntes szolgálattal, ezen belül pedig változatos tevékenységekkel segítette a menhelyen lakó állatokat, többek között ketrecet javított, kisebb földmunkákat végzett, kutyát sétáltatott, ételt készített elő, valamint kennelt takarított.

 

A kutyák és macskák mellett az állatmenhely lámáknak, disznóknak, rókáknak, szárnyasoknak és sok más sérült, illetve magára hagyott állatnak viseli gondját, amiben a fiatal önkéntesek is nagy örömmel segítettek.

 

 

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházában a Fiatal Egyedülálló Felnőttek (FEF) csoportjába azok a 18-30 évesek tartoznak, akik még nem élnek házasságban. A FEF program lehetőséget biztosít a fiatal felnőttek számára arra, hogy találkozzanak és időt töltsenek el együtt olyan emberekkel, akik hasonló korúak és ugyanazokat az elveket és normákat követik a mindennapi életükben. A FEF programjai minden, a korcsoportba tartozó érdeklődő számára nyitottak.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.