A Sajtószoba Blog

Anyák napja

Sok országban megemlékeznek évente egyszer az anyákról. Magyarországon 1925-től tartják számon ünnepnapként az anyák napját. 

Minden nő életében hatalmas változást hoz, amikor anyává válik. Minden nőnek van elképzelése róla, hogy milyen anyuka lesz majd, hogyan fogja nevelni a gyermekét, gyermekeit, és sokan gondolják azt, hogy minden ugyanolyan lesz, mint a szülés előtt, csak onnantól eggyel többen lesznek a családban. Akinek van gyereke az tudja, hogy az anyaság ennél jóval összetettebb és bonyolultabb érzés.

Megkértünk néhány anyát, hogy mondják el ők, hogy számukra mit jelent az anyaság.

Ezekkel a videókkal kívánunk Boldog Anyák Napját!

 

 

 

 

A Blog böngészése

Névjegy: This blog is managed and written by staff of the Public Affairs Department of The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints. The information here is reliable and accurate but should not necessarily be viewed as official statements from the Church. The purpose of this blog is to provide journalists, bloggers, and the public with additional context and information regarding public issues involving the Church. For official news releases and statements from the Church, visit MormonNewsroom.org.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS: Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.