Sajtóközlemény

Az Általános női gyűlést közel 500 helyszínen közvetítik Európában

2014. szeptember 27-én, szombaton este 6 órakor a 8 évesnél idősebb leányok és nők összegyűlnek, hogy részt vegyenek Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza Általános női gyűlésén, mely a Utah állambeli Salt Lake Cityben álló Konferencia-központban kerül megrendezésre. Európában hithű egyháztagok ezrei fogják felvételről megtekinteni a közvetítést a mintegy 500 helyszín egyikén, illetve élő adás segítségével az interneten.

A konferencián az Első Elnökség tagjai, továbbá női vezetők fognak a hallgatósághoz szólni. Az eseményre szeretettel várjuk Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza tagjait, illetve minden más vallású embert is. Az általános női gyűlést évente kétszer rendezik meg. Ez a gyűlés váltotta fel az Általános Segítőegyleti és az Általános Fiatal Nők gyűlést, melyet 1993. óta rendeztek meg évente.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.