Sajtóközlemény

Bejelentésre került a RootsTech Connect 2022 időpontja

Ez a második év, hogy a rendezvény teljesen virtuálisan kerül megtartásra

A FamilySearch bejelentette, hogy a RootsTech Connect 2022 teljesen virtuális családtörténeti rendezvényként kerül megrendezésre 2022. március 3. és 5. között. Az idei RootsTech Connect 2021 több mint egymillió látogatót vonzott 240-nél is több országból, amivel ez lett a RootsTech történetének legnagyobb találkozója.

Rootstech 01
Rootstech 01
Rootstech 20222021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

„A RootsTech Connect 2021-et követően rájöttünk, hogy lakóhelyüktől függetlenül milliókhoz eljuttathatjuk a családtörténet örömét egy online, virtuális RootsTech élményen keresztül – mondja Steve Rockwood, a FamilyShearch International vezérigazgatója. – Alázattal töltöttek el bennünket a virtuális RootsTechre adott válaszok, és hálásak vagyunk minden támogatónknak, kiállítónknak, előadónknak és résztvevőnknek.”

Az idei év sikereire építve a RootsTech Connect 2022 szintén teljesen virtuális és ingyenes lesz.

„Emberek ezreitől hallottuk a világ minden részéről, hogy a 2021-es online élmény lehetővé tette számukra, hogy első alkalommal vegyenek részt és élvezzék a virtuális tanulás és kapcsolatteremtés erejét. Ez pedig a tanulás egy olyan terjedelmes online archívumát teremtette meg, amely mostantól egész évben ingyenesen elérhető” – fejtette ki a vezérigazgató.

A családtörténet megszállottjai több mint 1500 ingyenes, visszanézhető RootsTech 2021-es üléshez férhetnek hozzá.

Rootstech 02
Rootstech 02
Rootstech 20222021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

A RootsTech jövőbeli tervei között szerepel egy online és személyes hibrid esemény is olyan kibővített tartalmakkal, amelyek egész évben hozzáférhetőek.

Rockwood így beszél erről: „Miközben új területeket fedezünk fel a RootsTech rendezvénnyel, szeretnénk a virtuális eseményt az élmény állandó részévé tenni, és izgatottak vagyunk a jövőben világszerte elérhető megannyi új lehetőség miatt.”

A Londonba idén őszre tervezett személyes részvétellel járó rendezvény nem lesz megtartva.

A 2022-es előadások visszanézhető, élő közvetítéses és olyan interaktív ülések ötvözéséből állnak majd, ahol az emberek beszélgethetnek, kérdéseket tehetnek fel, valamint szakértőktől és lelkes családfakutatóktól tanulhatnak. Bemutatók és tapasztalatszerzési lehetőségek is lesznek minden korosztály számára, ahogy multikulturális ünnepélyek is.

A RootsTech 2022 regisztrációja 2021 szeptemberében nyílik meg. További részletek a RootsTech.org oldalon találhatók.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.