Sajtóközlemény

Egyedülálló felnőtteknek: Szemtől szemben Andersen elderrel, Bingham nővérrel és Eubank nővérrel

A rendezvény 2021. június 13-án kerül megtartásra a 31. életévüket betöltött egyedülálló felnőttek számára

Neil L. Andersen elder Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza Tizenkét Apostol Kvórumának tagja, valamint Jean B. Bingham elnök és Sharon Eubank nővér a Segítőegylet általános elnökségéből lesznek a házigazdái a 31 éves idősebb egyedülálló felnőtteknek szóló Szemtől szemben rendezvénynek 2021. június 13-án.

FaceToFace_June13
FaceToFace_June13
Neil L. Andersen elder a Tizenkét Apostol Kvórumából; Jean B. Bingham elnök, a Segítőegylet általános elnöke; és Sharon Eubank nővér, első tanácsos a Segítőegylet általános elnökségében© 2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.

„Tudjuk, hogy sok egyedülálló felnőtt nehéz kihívásokkal néz szembe, és kérdéseik vagy aggodalmaik vannak” – mondta Andersen elder. Majd hozzátette, hogy „a Szabadító szeretete meg tud gyógyítani minden bánatot. Reméljük, képesek leszünk megosztani a Szabadító páratlan szeretetét a barátainkkal a világszerte.”

Az eseményt közvetítjük az egyházi műholdas rendszeren, a broadcasts.ChurchofJesusChrist.org és a face2face.ChurchofJesusChrist.org honlapon, a Latter-Day Saints Channelen, BYUtv-n és egyéb csatornákon június 13-án, vasárnap, hegyvidéki idő szerint 16:00 órakor. A helyi vezetőket arra buzdítják, hogy úgy határozzák meg a megtekintés időpontját, hogy az a legmegfelelőbb legyen a területükön élő egyedülálló felnőttek számára.

A közvetítésen minden 31 éves és annál idősebb egyedülálló felnőttet szívesen látnak.

Bingham nővér megjegyezte, hogy a felnőtt egyháztagság felét egyedülálló felnőttek teszik ki. „Ez egy kiterjedt célközönség! – mondta. – Már nagyon várjuk, hogy beszélgethessünk velük a szerepükről a királyságban, a lehetőségeikről a szolgálatra, és az Úr Jézus Krisztus iránti szeretetükről.”

Eubank nővér elmondta, hogy egyedülálló felnőttként boldog, amikor egy ilyen nyitott formátumban beszélgethet más egyedülálló felnőttekkel. „Minden egyháztag, a körülményeiktől függetlenül, sokat adhat, és reméljük, hogy ezt jobban felismerjük az egyház tagjaiban” – közölte Eubank nővér, a Segítőegylet általános elnökségének első tanácsosa.

„Ezekhez a felnőttekhez szólva: akár egyáltalán nem házasodtatok még meg, akár pedig özvegyek, elváltak vagy egyedülálló szülők vagytok, szükség van rátok Isten királyságában. Hálásak vagyunk mindenért, amit az Úr munkájának előbbre viteléért tesztek” – tette hozzá Andersen elder.

Az élő közvetítés után nem sokkal az áhítatról készült felvétel archivált formában elérhető lesz a face2face.ChurchofJesusChrist.org honlapon, a Gospel Media alkalmazásban, a YouTube-on, az Evangéliumi könyvtárban és egyéb csatornákon.

A közvetített nyelvek és az ismétlés részletei megtekinthetők közvetítés adásrendjénél. A műholdas eszközökkel és az online közvetítéssel kapcsolatos segítség az mhtech.ChurchofJesusChrist.org honlapon érhető el.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.