Mormon Newsroom
Sajtóközlemény

Gyermekek és fiatalok támogatása: közvetítés szülők és vezetők számára

A 2021. június 6-án tartott különleges közvetítésen az Első Elnökség és a Tizenkét Apostol Kvórumának tagjai, valamint általános tisztségviselők a fiatalok és a gyermekek megáldásának lehetőségeiről beszéltek, amint a területek kilábalnak világjárványból. A fiatalok kvórum- és osztályelnökségeit, valamint a fiatalok és gyermekek szüleit és vezetőit meghívjuk, hogy tekintsék meg az előadást.

Az egyórás esemény, valamint az egyes célközönségeknek szóló részek a ChildrenandYouth.ChurchofJesusChrist.org honlapon és az Evangéliumi könyvtárban érhetők el. Az előadás gyakorlati ötleteket tartalmaz a Gyermekek és fiatalok programban való részvételre családként és egyházközségként. Használható családokban, egyházközségi és cövektanácsokban, cöveki ifjúsági vezetőségi bizottságokban, egyházközségi ifjúsági tanácsokban, ároni papsági kvórumok és Fiatal Nők osztályok elnökségi gyűlésein, valamint egyéb helyzetekben.

Roy Tunnicliffe elder, az Egyesült Királyságban élő területi hetvenes, aki az európai Gyermekek és fiatalok program támogatásáért felelős, így beszélt e különleges közvetítés fontosságáról: „A közvetítés célja, hogy segítsen új lendületet adni a fiataloknak ebben az új kezdeményezésben való részvételre, különösen azokon a területeken, ahol a Covid-biztonsági irányelvek mentén újraindulnak a személyes tevékenységek és gyűlések.” Majd hozzátette, hogy „a forrásanyagok konkrét célközönségnek szólnak, illetve az elkövetkező hetekben és hónapokban a helyi egységek a területi elnökség útmutatásai szerint fogják használni a tartalmat”.

A közvetítés jelenleg angolul és amerikai jelnyelven tekinthető meg, június 18-án pedig a következő nyelveken válik elérhetővé: kantoni, francia, német, olasz, japán, koreai, mandarin, portugál, orosz és spanyol.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.