Sajtóközlemény

Kínai, magyar, mexikói és amerikai genealógiai adatok gyűjteménye mind-mind egy millió fölé rúg

2011 Szeptember 14. A FamilySearch.org több millió feljegyzéssel gyarapodott ezen a héten, beleértve 11 új, feljegyzéseket tartalmazó gyűjteményt. Több mint 6 millió magyarországi katolikus egyházi adat, s e mellett további 4 millió Mexikóbeli polgári nyilvántartásból származó feljegyzés került fel. Kínából keres feljegyzéseket? Ma már 1 milliónál is több 1500 és 1900-as évek közötti kínai genealógiai adat között vizsgálódhatnak a látogatók. Kezdje a kutatást ingyen a FamilySearch.org -on!

A FamilySearch.org-on kutatható adatokat a világ számos pontján élő több tízezer önkéntes rakja fel, akik kézzel írott dokumentumokat írnak át (indexelnek) olyan formába, hogy azok kutathatók legyenek számítógépen keresztül is. Egyre több ilyen önkéntes segítsége szükségeltetik ahhoz, hogy meggyorsíthassuk eme fontos munkát, mely lehetővé teszi fontos genealógiai adatok megőrzését és szabad hozzáférését. Ha szeretné jobban megismerni a FamilySearch indexelés programot, kattintson az indexing.familysearch.org-ra!
http://us2.campaign-archive1.com/?u=b0de542dc933cfcb848d187ea&id=3f6a88635b&e=27d91b65c5

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.