Sajtóközlemény

Nelson elnök az evangélium visszaállításának megosztására szólít – 2020-ban ünnepeljük az első látomás 200. évfordulóját

Russell M. Nelson, Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza elnöke, 2020-ban Jézus Krisztus evangéliumának másokkal való megosztására szólítja az utolsó napi szenteket. Ez az új év az első látomás 200. évfordulója.

Újév napján a próféta az alábbi üzenetet tette közzé a Facebook, Twitter és Instagram oldalán: A Szabadító evangéliumának visszaállításáról szóló üzenet megosztása

„A tavaly októberi általános konferencián elhangzott beszédemben 2020-at bicentenáriumi időszaknak neveztem ki, megemlékezve annak a 200. évfordulójáról, hogy az Atyaisten és az Ő szeretett Fia, Jézus Krisztus látomásban megjelentek Joseph Smithnek – írta Nelson elnök egy blogbejegyzésben. – Ez egy sarkalatos pont az egyház történetében, a ti benne játszott szerepetek pedig létfontosságú.”

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.