Sajtóközlemény

Öt új európai nyelvvel bővült a Mormon.org honlap

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza további 5 új nyelven indította el a Mormon.org honlapot, így az most már összesen 31 nyelven érhető el. A Mormon.org honlapot az egyház Misszionáriusi Osztálya arra használja, hogy megválaszolja a Jézus Krisztus visszaállított evangéliumával, valamint az egyház tanaival és gyakorlataival kapcsolatban felmerülő kérdéseket.

Brent H. Nielson elder, a Misszionáriusi Osztály ügyvezető igazgatója ezt mondta: „A Mormon.org honlap mostantól a következő öt új nyelven érhető el: horvát, dán, finn, magyar és román. Ezek az új oldalak Mennyei Atyánk még több gyermeke számára teszik lehetővé, hogy a saját nyelvükön tanuljanak a visszaállított evangéliumról, és hogy kapcsolatban legyenek más egyháztagokkal és a misszionáriusokkal. Az egyháztagok most már létre tudják hozni a saját profiljukat is ezeken a nyelveken, így megoszthatják a bizonyságukat, elmondhatják, miért tagjai az egyháznak, és hogy miképpen áldotta meg életüket az evangélium.”

A következő hetekben 3 – már eddig is működő – európai nyelv oldalán (cseh, görög és norvég) válik elérhetővé az a lehetőség, hogy a felhasználók személyes profilt alakítsanak ki. A weboldalon elérhető jelenlegi 31 nyelvből 22-t anyanyelvként beszélnek az európai kontinensen.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.