Sajtóközlemény

Szemtől szemben esemény fiatal felnőtteknek Bednar elderrel és nővérrel: Kérjetek, keressetek, zörgessetek!

David A. Bednar elder, Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza Tizenkét Apostol Kvórumának tagja, valamint Susan Bednar nővér lesznek a kiemelt vendégek a 2021. szeptember 12-én megrendezésre kerülő Kérjetek, keressetek, zörgessetek! című fiataloknak szóló szemtől szemben eseményen.

Bednars2021_01
Bednars2021_01
Susan Bednar nővér és David A. Bednar elder2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Az esemény megtekinthető 2021. szeptember 12-én hegyvidéki idő szerint 16:00-kor az egyházi műholdas rendszeren keresztül, a Broadcasts.ChurchofJesusChrist.org honlapon, YouTube-on, Latter-day Saints Channelen és egyéb digitális csatornákon keresztül.

Az eseményre szeretettel meghívunk minden fiatal felnőttet, akár egyedülálló akár házas. Emellett meghívjuk a teljes idejű misszionáriusokat is, akikhez csatlakozhatnak az általuk tanított barátaik. Minden korcsoportból szívesen fogadjuk a résztvevőket. A helyi vezetőket buzdítjuk, hogy úgy határozzák meg a megtekintés időpontját, hogy az a legmegfelelőbb legyen a területükön élő fiatal felnőttek számára.

Az esemény előtt a fiatal felnőttek benyújthatnak kérdéseket az esemény honlapján: Face2Face.ChurchofJesusChrist.org.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.