Sajtóközlemény

Az utolsó napi szentek vezetőségi változásokat jelentettek be Európában

2021. augusztus 1-jei hatállyal Massimo De Feo elder megkezdi szolgálatát Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza Európa Területének új elnökeként. Addig is első tanácsosként folytatja megbízatását. A 60 éves, olasz származású De Feo elder a közigazgatási szakmai pályafutásából nyugdíjba vonulva, 2016-ban kezdte meg teljes idejű szolgálatát általános felhatalmazottként.

EuropeAreaPresidency2021
EuropeAreaPresidency2021
Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza Európa Területének új Elnöksége 2021. augusztus 1-jei hatállyal. Balról jobbra: Erich W. Kopischke elder, első tanácsos; Massimo De Feo elder, elnök; Rubén V. Alliaud elder, második tanácsos© 2021 por Intellectual Reserve, Inc. Todos os direitos reservados.

A jelenlegi második tanácsos, a Németországból származó egykori pedagógus és ügyvezető igazgató, Erich W. Kopischke elder szolgál majd első tanácsosként. Az argentin születésű volt jogászprofesszor, Rubén V. Alliaud elder második tanácsosként csatlakozik a vezető testülethez. A jelenlegi elnök, Gary B. Sabin elder egy másik megbízatást fogad el.

A bejelentést az egyház Első Elnöksége 2021. április 21-én, szerdán tette. Az új területi elnököt és két tanácsosát számos önkéntes alapon szolgáló területi hetvenes és területi szervezeti tanácsadó támogatja majd.

Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza igazgatása földrajzi területek szerint oszlik meg. Az Európa Terület, amelynek székhelye Frankfurtban van, északon egészen a skandináv országokig, délen pedig Spanyolországig és a Zöld-foki-szigetekig terjed.

STÍLUSKALAUZ-MEGJEGYZÉS:Amikor Az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg az online Stíluskalauzt.